26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Ruth Beeckmans: “Dat is toch een grote meerwaarde”

Foto: VTM

Zo’n twee jaar geleden zakte de grond weg onder de voeten van Ruth Beeckmans. Haar Partner Gary overleed geheel onverwacht en plots stond ze er alleen voor, voor de opvoeding van haar twee dochters.

Ruth heeft haar tijd genomen om te rouwen, maar ondertussen staat ze er weer helemaal. Bovendien kijkt ze een drukke zomer tegemoet met ‘Aspe: moord in het theater’, de musical ‘Sneeuwwitje’ en de zomerrevue van Gert Verhulst en James Cooke.

“Het is niet makkelijk om zo’n volle agenda te managen. Daarom heb ik sinds kort iemand ingeschakeld en moet ik mijn agenda dus niet meer zelf beheren. Nu loopt het wat beter. Maar het blijft een hele puzzel, zeker met twee kinderen. Ik heb gelukkig een sterk netwerk waarop ik kan rekenen. Da’s een grote meerwaarde”, zegt ze in Primo.

Alles tot een goed einde brengen is best een zware opgave, maar het voelt ook heel fijn. Ze heeft dan ook heel veel zin in alle toffe dingen die gepland staan.

“Het geeft me een goed gevoel als ik veel gevraagd word en de mogelijkheid krijg om mijn talenten te tonen. Ik kan daar alleen maar dankbaar om zijn. Het is tof dat er zoveel op me afkomt, zeker omdat er ook nieuwe dingen bij zitten zoals de Studio 100-musical ‘Sneeuwwitje’. Het worden de eerste stappen die ik in dat wereldje zal zetten. Best spannend én een mooie kans om eens een andere kant van mezelf te laten zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today