21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Haal een exclusief boek van Thomas Siffer in huis

© Standaard Uitgeverij

Zaterdagmiddag 2 juni komt auteur Thomas Siffer om 15 uur handtekeningen uitdelen in Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat. De auteur komt daar om zijn boek ‘Het zijn de geheimen’ te signeren. Een boek dat uiteindelijk een huzarenstukje werd.

Zoals dat gaat in de schrijverswereld, komt er na het schrijven van een boek ook nog een corrector aan te pas. Die schrapt overbodige woorden en herschrijft sommige zaken, zodat het boek vlotter leest. Dat was ook bij Siffer het geval. Helaas had de corrector in het boek van Siffer op het einde het woord “ook” verwijderd. De auteur was hier niet mee opgezet. Dat ene luttele woord, zou immers een wereld van verschil betekenen in de finale van zijn boek.

Polsbreuk

Intussen rolden reeds 2.000 boeken van de band en de auteur liet de persen stop zetten. Weggooien vond hij zonde, dus schreef hij in (jawel) alle 2.000 exemplaren met de hand het woordje “ook”. De auteur hield er het ware een polsbreuk aan over, maar dat vond hij de moeite waard. Onder codenaam ‘Red het boek’ trekt hij nu Vlaanderen door om het boek te promoten. Enkel de eerste 2.000 mensen kunnen zo’n uniek, met de hand van de auteur verbeterd, boek bemachtigen. Vanaf de tweede druk zal het woord er gewoon met de computer in verwerkt worden. Wil jij zo’n exemplaar bemachtigen? Haast je dan zaterdagmiddag 2 juni om 15 uur naar Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today