12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Nieuwe single Ivann ‘Neem Me Mee’

Ivann
© VDM

Ivann is een geboren entertainer-ondernemer, die zichzelf uitdaagt en opzoek gaat naar muzikale vernieuwing. Voor zijn nieuwe single ‘Neem me mee’ is werkte hij samen met John Terra, tekstschrijver Steven Defraine, en producer Bert Gielen.

“Ik ben voluit gegaan in de studio toen ik in mijn oren de muziek hoorde van deze Nederlandstalige uptempo popsong. Bert heeft hem voorzien van een modern arrangement, inclusief een stemmodulatie die past bij het nummer”, zegt Ivann enthousiast. En net als bij de vorige single, heeft Ivann ook nu weer gezorgd voor een spectaculaire videoclip. “Die zijn we eind vorige week gaan opnemen in Nederland, samen met de Belgische kampioen jetski Niels Willems. Je kent hem misschien van zijn doortocht in Belgium’s Got Talent. Een straffe kerel die weet waar hij mee bezig is. Het was voor de cameramannen zweten en zwoegen om zijn stunts zo goed mogelijk in beeld te brengen. Zo snel ging het er aan toe.”

De Antwerpenaar kiest er bewust voor om in het Nederlands muziek te maken. “Het is de taal die wij allemaal spreken en verstaan in het gebied waar we wonen”, zegt de Ivann. “Ik kan mijn gevoelens makkelijker uitdrukken in mijn moedertaal, dat is gewoon zo. Mijn nieuwe single ‘Neem me mee’ past perfect in mijn repertoire. Ik had aan John Terra gevraagd om een liedje te schrijven dat ik in gedachte had. Samen met tekstschrijver Steven Defraine heeft hij dat schitterend opgepikt en kwam hij met een demo die perfect paste. Toen ik Bert Gielen, bandleider van Natalia en producer van heel wat artiesten, aansprak, was hij onmiddellijk enthousiast om het nummer op te nemen in de studio.”

Risico

Is ‘Neem me mee’ geen risico? “Neen”, zegt Ivann. “Het is altijd een uitdaging om mediamensen en het publiek te overtuigen als je met een nieuwe sound uitpakt, maar we hebben sterke argumenten. ‘Neem me mee’ is een verrassend nummer. Een liedje met niet alleen een mooie verpakking, maar ook met een stevige inhoud. Hoe meer je luistert, hoe meer je dingen ontdekt in de tekst en de productie. Innovatief, ja, dat was de bedoeling en dat maakt het voor mij als artiest ook spannend en net waarom ik zoveel hou van dit vak.”

De nieuwe single van Ivann ‘Neem me mee’ verschijnt vanaf vandaag op het label van VDM Producties, dat vanaf heden ook zijn management verzorgt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today