16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Hanne (K3): “Ik zou er kapot van zijn”

Foto: VIER

In Vlaanderen is op 11 september de zoektocht gestart naar de opvolgster van Klaasje, bij K3. In de eerst aflevering kregen we allerlei audities te zien van heel wat mannen en vrouwen die een toekomst bij K3 wel zien zitten. Voor Hanne en Marthe zal het een serieuze aanpassing worden, nu Klaasje er niet meer bij is. “Het voelt alsof we niet compleet zijn. We zitten nu echt in die overgangsfase. Tijdens het weekend doen we met z’n drieën nog onze afscheidstour, tijdens de week is het K2. Maar we klagen niet, met ons tweetjes is het ook heel gezellig”, lachen Marthe en Hanne in Het Laatste Nieuws.

Het is voor Hanne en Marthe niet gemakkelijk zonder Klaasje. En de twee k3’tjes hebben nood aan een toekomstperspectief. “We willen weer een trio vormen. We voelen ons geremd momenteel. We willen als K3 naar de toekomst kijken, maar kunnen nog niet.” Maar daar komt dus gelukkig binnenkort verandering in, want het 3de lid van K3 is bijna gevonden. Na het einde van de audities zullen er nog 10 kandidaten op de golden seats zitten, één van die 10 wordt het toekomstige nieuwe K3’tje. Wie dat wordt, dat beslist het publiek. “Dat er nog zo weinig overschieten, vond ik eerst wel beangstigend, want met één van hen moeten we het wel doen. Maar intussen leren we hen beter kennen en zien we de match wel”, zeggen Hanne en Marthe.

De zoektocht naar een nieuw K3’tje heeft Hanne en Marthe dichter naar elkaar toegebracht. “Gij gaat toch niet weg, hé? vragen we heel vaak aan elkaar”, vertelt Marthe. En als het van hen afhangt komt daar met gemak nog eens 10 jaar bij, of zelfs vijftien of twintig. “Als Klaasje afscheid neemt tijdens de show, zie ik bij mezelf hoe emotioneel ik word van alleen al het idee wat zij allemaal zal missen. In haar plaats zou ik er kapot van zijn”, zegt Hanne.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today