5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Bart Peeters onthult bijzonder (gevaarlijke) hobby: “heb wel toestemming gevraagd aan mijn vrouw”

Foto: Peter De Smedt

Tijdens het zevende seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’, werd gekozen voor een bijna compleet nieuwe jury. Alleen oude rot An Lemmens mocht blijven. Zij wordt bijgestaan door Davy Parmentier, Ruth Beeckmans en Bart Peeters. Voor Bart is dit alweer een nieuwe stap in zijn jarenlange carrière.

Bart ziet zijn taak als jurylid volledig zitten en kijkt al uit naar de liveshows. “Ik herken makkelijk talent, al heb ik zelf niet het talent om met mijn talent om te gaan. De meeste mensen blinken uit in één talent. Ik sta op en denk: ga ik vandaag een musical, tv-programma of liedje maken? Pas op, ik ben niet goed in alle disciplines. Mijn succes als danser is zo goed als onbestaande, maar ik vind mezelf wel een goede danser”, lacht Bart in Story.

Zelf heeft Bart naast zingen en entertainen nog een verborgen talent. Bart leerde namelijk leeuwen temmen in 1988 voor het programma ‘Vlaanderens Vedettencircus’. Hoewel Bart eerst werd gevraagd als clown, kreeg hij uiteindelijk toch een andere uitdaging. “Clown spelen was niet buiten mijn comfortzone – dus ging ik een leeuwenact doen. Daarvoor moest ik een opleiding in Duitsland volgen. Leeuwen temmen is voor mij de ultieme vorm van toneelspelen. Als die leeuwen niet doorhebben dat je je niet helemaal op je gemak voelt, ben je een goede acteur. Ik heb toen wel toelating gevraagd aan mijn vrouw Anneke’, doet Bart lachend zijn verborgen talent uit de doeken.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today