5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Hanne Verbruggen mist jubileumfeest

Hanne Verbruggen mist jubileumfeest

Foto: DPG Media

Dikke pech voor Hanne Verbruggen, zij heeft zondag een feestje in het water zien vallen. Zondag was het namelijk zeven jaar geleden dat Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Klaasje Meijer  de nieuwe K3 werden en Josje, Kristel en Karen opvolgden.

“7 jaar geleden kreeg ik een plaatsje in de groep waar ik heel mijn leven lang zo veel liefde en bewondering voor had”, schrijft Hanne op Instagram. “Al 7 jaar doe ik wat ik graag doe met de meest geweldige mensen om me heen en krijgen we niets dan liefde van onze fantastische fans. Bedankt liefste team, crew, dansers, coaches en vooral Marthe, Klaasje en Julia, want dankzij jullie ben ik in die 7 jaar enorm gegroeid als mens en als artiest en voel ik me ook veilig en geliefd om te kunnen zijn wie ik ben.”, reageert een enthousiaste Hanne op haar sociale media.

Hanne heeft verder nog een boodschap voor hartsvriendin Marthe. “

Ge weet wat ze zeggen: 7 jaar samen… das voor altijd ❤️😘 Bedankt voor alles. Je bent zo zorgzaam, zo grappig en droog, staat altijd klaar en bent gewoon onmisbaar in mijn leven. Me love you big time! Cheers to many more years ❤”, besluit Hanne Verbruggen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today