14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Maakt verkrachter in familie nog meer slachtoffers?

Maakt verkrachter in familie nog meer slachtoffers?

Foto: VTM

‘Vreselijke vent’ blijkt kotgenoot

Dat de schrijvers van ‘Familie’ als geen ander weten hoe ze de suspense moeten opdrijven, dat wist TV Familie al en dit blijkt nog maar eens uit de laatste verhaallijn. Daar zien we hoe Kato (Alix Konadu) getuige is van een verkrachting op een fuif.

Na zich lange tijd schuldig te hebben gevoeld omdat ze dacht dat het ging om seks met wederzijdse toestemming en dit niet zo bleek, ontmoet ze een nieuwe kotgenoot Ian (Jasper Heyman). Hij wint haar hart en neemt haar mee naar de chalet van zijn rijke ouders in de Ardennen.

Daar vindt Kato een pet, die de verkrachter in het toilet ook droeg. Ze doorzoekt de telefoon van Ian en vindt bewijsmateriaal van andere verkrachtingen. Beelden die trouwens ook voor de kijkers in een flits te zien waren.

Kato kan ontsnappen uit de chalet en wordt nipt gered door Cedric (Yanni Bourguignon) en Louise (Charlotte Sieben), die inmiddels ook weten waartoe Ian in staat is.

Ondertussen blijft Ian op vrije voeten. Zal hij alsnog kunnen gevat worden vóór ook Kato zijn slachtoffer wordt? TV Familie kijkt samen met alle ‘Familie’-fans uit naar het spannende vervolg.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today