18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Katrien De Ruysscher: “Stan en Emma waren oefenpubers”

Foto: VRT

Er is een nieuwe aflevering van de podcast De Thuisploeg. Daarin kruipt MNM-dj Sander Gillis elke week in de loge van een andere Thuis-acteur om hem/haar te vragen hoe het is om in de grootste dagelijkse fictiereeks van ons land mee te spelen. Deze week is Katrien De Ruysscher (dokter Judith) aan de beurt.

“Emma en Stan waren oefenpubers, nu heb ik er échte rondlopen thuis”

“Ik vond het zo geweldig om de naïeve, verliefde bride-to-be te spelen, terwijl mijn vent al weken scheefging op zijn werk.” Niemand anders dan Katrien De Ruysscher – dokter Judith – kan zo enthousiast vertellen over de verhouding tussen Tom, Karin en Judith. Ook al betekende dat uiteindelijk het dramatische einde van Judith en Tom. In de nieuwste podcastaflevering van De Thuisploeg bekent Katrien zelfs dat dat haar favoriete verhaallijn aller tijden is. 

Katrien vertelt er lustig op los terwijl ze de luisteraar uitnodigt in haar loge. Ze vertelt over hoe haar televisiegezinnetje de ideale oefening was op het echte leven. Ze noemt Stan en Emma zelfs haar ‘oefenpubers’. Nu, zoveel jaren later, lopen er bij Katrien thuis échte pubers rond.  Al is het leven van haar pubers een stuk minder heftig.

Elke woensdag vind je een nieuwe aflevering van De Thuisploeg op VRT MAX en alle andere podcastplatformen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today