2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

Hanne: “Zonder Klaasje lukt het ook”

Foto: VIER

Binnenkort komt er een einde aan een tijdperk, maar breekt er al snel weer een nieuw tijdperk aan. Op 6 november doet K3’tje Klaasje haar allerlaatste optreden en dat beloofd een emotionele avond te worden. Maar Klaasje is klaar voor het nieuwe hoofdstuk in haar leven en ook Hanne en Marthe zijn klaar voor een nieuwe start met aan hun zijde een nieuw K3’tje.

Maar momenteel treden ze nog met hun drietjes op tijdens het weekend. In de week zijn Hanne en Marthe met hun tweetjes en is het altijd even wennen wanneer Klaasje er niet is. “Maar zonder Klaasje lukt het ook en is het superleuk om te ontdekken. Anders zou het afscheid nog pijnlijker zijn”, vult Hanne aan.

De K3’tjes gaan momenteel een soort van rouwproces door. Samen bouwen ze rustig af van hun leven met hun drietjes. “We laten elkaar steeds meer beetje bij beetje los. Bij een van de repetities heb ik hard gehuild omdat ik eens besefte dat we dit niet meer samen zouden doen. Maar even later zit je aan tafel te genieten van de momenten die we wel nog samen hebben”, aldus Hanne in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
  • Tags:
Entertainment Today