10 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
10 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Ronny Waterschoot: “Louis Talpe was heel koppig”

Louis Talpe
Foto: Instagram

Vlaanderen leerde hem kennen als Mega Toby in ‘Mega Mindy’, hij was de grote held voor heel wat kinderen en deed vrouwelijk Vlaanderen in zwijm vallen. Nu is Louis als stoere brandweerman Orlando te zien in ‘Onder Vuur’.

Hoewel zijn hele familie niks met showbizz te maken heeft, was het voor Louis snel duidelijk dat hij niet de meest evidente weg zou kiezen en dat hij zijn droom om acteur te worden maar wat graag zou achterna jagen. En daar had Louis veel voor over. Hij trok naar ‘ De International TV School’ waar ‘Familie’-acteur Ronny Waterschoot de bezieler was.

“Louis is een van de weinigen die de opleiding de volle drie jaar heeft volgehouden. Hij was héél koppig en had voor zichzelf uitgemaakt dat hij eigenlijk geen regisseur nodig had. Ja, hij was behoorlijk zelfverzekerd. ’t Heeft stevig gebotst tussen ons. Dat mag, we moesten elk onze mening verdedigen. Op het einde van de rit kan ik enkel maar concluderen dat hij wellicht onze beste leerling is geweest”, klinkt het bij Ronny wanneer Dag Allemaal naar zijn mening over Louis Talpe vraagt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today