7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Hans en Grietje nemen videoclip op

hans en grietje
© Music Hall

Donderdag trokken Hans en Grietje met in hun kielzog een cameraploeg de natuur in voor de opnames van de videoclip van het themanummer ‘Zo Gaan Wij Op Pad’.

Hoofdrolspelers Wout Verstappen en Ianthe Tavernier krijgen als Hans en Grietje in deze familievoorstelling het gezelschap van Ilse La Monaca als ‘Boze Heks’ haar eerste rol in een sprookjesmusical en mag Wout zijn voormalige Ghost Rockers-collega Matthew Michel verwelkomen. Matthew zal de rol van ‘Prins’, een nieuw personage dat gecreëerd wordt voor deze moderne versie van ‘Hans en Grietje’, vertolken.

‘Hans en Grietje’ wordt een sprookjesmusical boordevol aanstekelijke, originele liedjes, coole dansjes, verrassende personages en een gezonde dosis humor.

Voor Wout Verstappen en Ianthe Tavernier is het alvast een eer om de rol van de bekende sprookjesfiguren op zich te mogen nemen. “Ik vind het supertof”, klinkt het bij Tavernier. “Ik hou wel van dat stoere, niet te meisjesachtige, en dat is wat Grietje is.”

Praktisch

De musical Hans & Grietje is vanaf oktober 2018 te zien in de Stadsschouwburg in Antwerpen, het Ehtias Theater in Hasselt en de Capitole in Gent.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today