18 °C Antwerpen, BE
donderdag 6 augustus 2020
18 °C Antwerpen, BE
donderdag 6 augustus 2020

Q2 zend Sunset Concert Milow uit!

Milow
© Medialaan/Qmusic

Heel wat mensen hebben vorige week woensdag kunnen genieten van het Sunset Concert dat Milow in Oostende gaf.  Wie er niet bij kon zijn of het optreden van Milow nog eens wil herbeleven, kan vrijdagavond om 23u55 uur afstemmen op Q2 waar het concert opnieuw zal worden uitgezonden.

Na Niels Destadsbader was Milow de tweede artiest die een Sunset Concert gaf in het Q-Beach House in Oostende. Onder de bloedhete zon bracht hij er heel wat van zijn bekendste nummers: ‘Summer Days’, ‘You Don’t Know’, ‘Howling at the Moon’, ‘Don’t Turn Around’, ‘You And Me’ en ook zijn succesvolle cover ‘Ayo Technology’ mocht niet ontbreken.

Nog de hele maand augustus zendt Qmusic live uit vanuit het Q-Beach House in Oostende. De Qmusic-dj’s zorgen voor de nodige sfeer en een flinke dosis muziek met een zomerse playlist. Daarnaast staat er ook heel wat livemuziek op het programma.

Zo komen Jasper Steverlinck, Wulf, Kenn Colt, Hooverphonic, Kate Ryan en Emma Bale nog langs en worden de mensen getrakteerd op nog twee nieuwe Sunset Concerten (op 20 en 28 augustus). De artiesten van deze Sunset Concerten worden binnenkort bekend gemaakt via de kanalen van Q.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today