17 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Hans Ligtvoet: “Ik hoef die scènes niet persé in slowmotion te zien”

Foto: VTM

Hans Ligtvoet en Sandrine André zijn al meer dan 20 jaar een gelukkig koppel. Beiden houden van acteren en momenteel staan ze samen op de planken in ‘Assisen 3’, in Antwerpen. Daarnaast is Sandrine ook te zien in ‘Familie’, waar ze gestalte geeft aan Véronique. En voor haar personage staat komende maanden veel te gebeuren. Zo is er onder andere haar huwelijk met Lars, waar niet alleen zij, maar heel Vlaanderen al jaren op zit te wachten.

Sandrine en Kürt Rogiers hebben al vaker samen moeten acteren en daar is Hans niet jaloers op. “Ik maak dat nu al twintig jaar mee. Ik ben gelukkig geen jaloers type, maar ik hoef die scènes nu ook niet per se in slowmotion te zien”, lacht Hans in Story.

Sandrine heeft in 2022 heel wat te vieren. Samen met haar collega’s viert ze 30 jaar ‘Familie’ in de Lotto Arena, en dat jaar speelt ze ook exact 10 jaar de rol van Véronique Van den Bossche. Een rol die Sandrine nog steeds niet beu is. “Als je heel lang dezelfde rol speelt, heb je daar ups-and-downs in. Ik speel graag een stoute en vervelende Véronique. Maar ze hebben haar met momenten al wat braver gemaakt, en dan ga ik naar de makers om te zeggen: ‘Maak haar niet te braaf, hé”, schatert Sandrine.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today