3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Peter Bulckaen: “We zien het heel rooskleurig in”

Foto: DPG Media

Het belooft een rustig academiejaar te worden voor acteur Peter Bulckaen en zijn vrouw Tine. Dochter Marthe zit al enkele jaren op kot, zoon Victor gaat sinds dit jaar op kot en Cézar woont al enkele maanden samen met zijn vriendin. Dat de kinderen het huis uit zijn, brengt heel wat rust terug ten huize Bulckaen.

Hoewel Peter zijn kinderen miste toen ze het huis uit waren, besefte hij dat het erbij hoort in het leven. “Dat is de gang van het leven. Op een bepaald moment verlang je naar een eigen nest en wil je je eigen weg bewandelen. Daar moet je je als ouder bij neerleggen. Loslaten, heet dat”, zegt Peter in Story.

Peter en Tine hebben vanaf nu dus het kot voor hen alleen. En dat is voor het koppel een uitgelezen moment om elkaar weer wat te herontdekken en opnieuw dichter naar elkaar toe groeien. “Vroeger stond alles in het teken van het gezin, nu is er opnieuw ruimte voor ons als koppel. Daar kijken we echt naar uit. Samen dingen doen, zoals op restaurant gaan en met onze caravan op reis gaan. Tine en ik zien het heel rooskleurig in”, aldus Peter.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today