11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Heeft Tine Embrechts de foute keuze gemaakt?

Guga Baul en Tine Embrechts
Foto: Photo News

Eerst doen en dan denken, het is echt wel een constante in het leven van Tine Embrechts. Enerzijds zou ze het niet anders gewild hebben maar is er af en toe de bedenking of er geen foute keuzes gemaakt zijn.

“Tegelijk zijn er best momenten geweest dat ik hard getwijfeld heb. Scheiden is bijvoorbeeld een beslissing geweest waar ik lang over heb gedaan. Terwijl ik al lang wist dat het niet marcheerde”, aldus Tine.

“Heb ik daar spijt van? Nee. Heb ik mij daar schuldig over gevoeld tegenover mijn kinderen? Heel lang”, onthult ze aan Gazet van Antwerpen.

Ook qua werk vroeg ze zich af of ze niet te veel meegedaan had aan commerciële dingen want daardoor is ze misschien minder gevraagd voor serieuze fictie.

Ze heeft heel veel zaken gedaan maar toch blijft haar grote liefde nog altijd spelen. “Een goede rol? Daar word ik het gelukkigst van. Die sketches met Ella Leyers in De ideale wereld? Dan krijg ik flashes naar Het peulengaleis. Dat is leuker dan om het even welke vakantie”, bekent Tine aan Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today