18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Natalia: “Die dingen beïnvloeden mijn gemoedstoestand”

Foto: DPG Media

Het zijn belangrijke dagen voor Natalia. Ze heeft zopas haar nieuwe album ‘Hallelujah to the Beat’ gelanceerd en die bereikte al heel snel de hoogste regionen van de hitparade. Het album is een ode geworden aan de liefde: voor muziek, voor haar verloofde, voor haar kinderen en voor het leven.

“Mijn muziek is een afspiegeling van de periodes waar ik als mens door ga. Vroeger zong ik vaker over relatiebreuken en de pijn, de miserie en het drama die daarbij komt kijken. Dat is deze keer niet het geval. Ik voel me op dit moment meer vrouw dan ooit, ben zelfverzekerd en tevreden met mijn leven”, klinkt het bij de zangeres in Dag Allemaal.

Dat Natalia tevreden is met haar leven, dat stralen haar songs ook uit. Ze blijft nog altijd die vrouw met ballen, maar wel eentje die volop van het leven geniet.

“Ik ben een sterke vrouw. Zo ben ik opgevoed. Niet dat ik arrogant ben, maar wel zelfverzekerd. Ik weet wat ik kan en vooral wat ik niet kan. En nog veel beter sinds ik twee kinderen op de wereld heb gezet.”

Moest Natalia haar leven en haar geluk een cijfer moeten geven, dan is dat een dikke 9. Perfect is het nog niet voor een 10, maar dat ligt aan de kleine details. “Dat komt vooral door dingen die de gemoedstoestand van alle mensen beïnvloeden zoals belastingen, facturen, het weer, etc…”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today