35 °C Antwerpen, BE
zaterdag 8 augustus 2020
35 °C Antwerpen, BE
zaterdag 8 augustus 2020

Helmut Lotti levensgroot aan Antwerps Crowne Plaza

Helmut Lotti
© Medialaan/VTM

Maandag onthulde Helmut Lotti een enorme banner die werd opgehangen aan het Crowne Plaza Hotel langs de ring van Antwerpen. 

Misschien herinner je je nog wel de banners van destijds van Geert Hoste die ieder jaar aan het hotel prijkten.  Langs de Antwerpse ring rijden dagelijks duizenden mensen, dus een betere publiciteit voor zijn Belgische concerten en zijn nieuwe album ‘Soul Classics In Symphony’ kan Helmut zich niet wensen. 

De banner werd maandagvoormiddag opgetrokken aan de gevel van het Antwerpse Crowne Plaza Hotel en is maar liefst 40 meter hoog en 6 meter breed en werd met een team van alpinisten opgehangen.  De banner blijft tot begin 2019 hangen

#helmutlotticrowneplaza

Deze morgen kondigde Lotti eveneens de wedstrijd #helmutlotticrowneplaza aan. Wie met z’n aangekochte Soul Classics In Symphony-CD naar de Helmut Lotti-banner aan Crowne Plaza Hotel in Antwerpen komt en een selfie maakt onder de Helmut Lotti-banner, maakt kans op een weekendovernachting voor 2 personen inclusief buffetontbijt, toegang tot wellness en parking. 

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today