17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Herbert verzamelt mooiste nummers op album

Herbert Verhaeghe
© RV

Eerder deze week bracht Herbert Verhaeghe een nieuw single uit: ‘De Radio’. Twintig jaar lang al maakt Herbert radio en dus was het hoog tijd om hier een single aan te weiden. Het nummer is trouwens één van de nummers op ‘Herbert – Verzameld’, het compilatie-album dat eind deze maand verschijnt!

Kakelvers, lentefris én met een vette knipoog naar het kleine kastje dat sinds het begin van de vorige eeuw in iedere huiskamer het mooie weer maakt: zo kan je de nieuwe single van Herbert Verhaeghe het best omschrijven.  Het nummer verschijnt op 13 maart 2019 als digitale download op iTunes, maar zal ook te vinden zijn op het album ‘Herbert – Verzameld’ dat op z’n verjaardag, 30 maart 2019, verschijnt.  

Een verzamelalbum, Herbert? “De afgelopen jaren heb ik een handvol albums uitgebracht.  Mensen die een CD willen kopen vragen me soms welk album ze het liefst zullen horen. En omdat er op elk album wel een aantal nummers staan die de fans in hun hart raken, hebben we de 20 mooiste op een verzamelaar gezet… inclusief de nieuwe single.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today