13 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 oktober 2020
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 oktober 2020

Herman Verbruggen en Sven De Ridder samen in theater

krakers onder de kerstboom
© Sven De Ridder Company

Op vrijdag 14 december 2018 gaat in de Rode Zaal van het Fakkeltheater de tweede productie van de Sven De Ridder Company van start: ‘Krakers Onder De Kerstboom’.

‘Krakers Onder De Kerstboom’ wordt een vrolijke kerstcomedy voor de ganse familie met naast Sven De Ridder zelf, ook Herman Verbruggen.  Het wordt de eerste keer dat beide acteurs samen op de planken staan. De andere rollen worden vertolkt door Nicoline Hummel, Mieke Laureys en Brik Van Dyck.

Verhaal

Winter, enkele dagen voor kerstmis. Twee inbrekers Ben Van Boven (Sven De Ridder) en Lesley Govaert (Mieke Laureys) hebben het op dezelfde villa gemunt en kiezen dan ook nog eens exact dezelfde avond uit om er hun slag te slaan.

Ze geraken het niet eens over wie wat mag meenemen en doen dan maar beroep op hun vaste heler (Brik Van Dyck) om hen te helpen de buit ‘eerlijk’ te verdelen.

Als Didier (Herman Verbruggen) en Marie-Christina (Nicoline Hummel),broer en zus van de afwezige eigenaar, onverwacht op bezoek komen, rest onze krakers geen andere mogelijkheid dan zich voor te doen als de house sitters.

Praktisch

Tickets zijn vanaf woensdag 6 juni om 11u telefonisch te reserveren via 070 246 036
Of online via www.fakkeltheater.be.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today