8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Het bewogen leven als Miss België

Kedist Deltour
Foto: PhotoNews

Huidig Miss België Kedist Deltour ziet momenteel een donkere schaduw boven haar Miss-jaar hangen. Haar vriend Losene Keita werd veroordeeld voor verschillende criminele feiten. Hoewel die feiten al enkele jaren geleden zijn, werd de man er onlangs nog eens voor opgepakt. Die feiten kunnen we lezen in Dag Allemaal.

Zo’n donkere schaduw boven je Miss-jaar is iets waar ook gewezen Miss Brigitta Callens over kan meespreken. Callens werd gekroond tot Miss België in 1999. Brigitta begon een relatie met Zillion-baas Frank Verstraeten en dat alleen al zorgde voor veel ophef. Ze werden het slachtoffer van een homejacking in hun Antwerpse appartement. De daders takelden het koppel heel erg toe en gingen er vandoor met de Mercedes van het koppel.

De homejacking kreeg al snel een vreemd vervolg. Brigitta ontvreemde de zwarte boekhouding van Frank, als borg omdat hij dreigde naaktfoto’s van haar te verspreiden. Zij ontsnapte aan een veroordeling maar Frank belandde wel 11 maanden in de cel. Sindsdien gaat het bergaf met de gewezen Miss. Haar relaties houden geen stand en ze werd bovendien nog eens betrapt op een winkeldiefstal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today