18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Het geheim van Ingeborg en haar man Roland

Ingeborg
Foto: DPG Media

Ingeborg en haar partner Roland zijn al tientallen jaren samen. De twee zijn een goed en gelukkig stel en genieten nog steeds van elke dag die ze met elkaar kunnen doorbrengen. Roland bedriegen is het laatste waar Ingeborg aan denkt.

“Onkuisheid is in mijn ogen vreemdgaan. Of met zes andere mannen of vrouwen dingen doen die je normaal alleen met je partner doet. Ik heb gemerkt dat experimenten de dingen heel complex maakt. Interessant, jawel, maar ook zeer complex”, klinkt het bij Ingeborg in Primo.

Voor Ingeborg is seksualiteit ontzettend belangrijk en ze heeft dat al heel vroeg toegelaten in haar leven. “Integriteit en seksualiteit zijn heel belangrijk voor de gezondheid van de mens. Iedereen moet voor zichzelf inschatten wat onkuis is en wat niet.”

Wanneer onkuis zijn of vreemd gaan in haar gedachten spookt, dan is dat voor Ingeborg een teken dat er iets niet goed zit in haar relatie.

“Roland en ik hebben ook al heel wat watertjes doorzwommen en het is zo fijn om hem als getuige te hebben van al die geloven die we hebben overwonnen. Elk jaar zorgen we voor een reset. Wij zorgen echt voor onze relatie, voor elkaar, maar ook voor de relatie op zich. Alles is bespreekbaar bij ons. Iedere keer als de intimiteit afzwakt, is het omdat er gemis is aan transparantie en waarheid. Waarheid is resetten en elkaar in de ogen kijken en vragen hoe het echt gaat met de ander.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today