3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Familie-acteur Peter Bulckaen: “Ze is dan even weduwe”

Peter Bulckaen
Foto: DPG Media

Een avondje televisie inruilen voor een avondje theater. Het is iets wat niet alleen de cultuurliefhebber met plezier doet, maar ook de acteurs uit de bekendste reeksen op televisie zoals ‘Familie’ en ‘Thuis’.

Acteren op televisie en in het theater, het is een veel gedane combinatie van heel wat Vlaamse acteurs. Zo staat ook acteur Peter Bulckaen regelmatig op de planken in combinatie met zijn werk als Mathias Moelaert in ‘Familie’.

In 2023 zal hij maar liefst in 3 verschillende theaterstukken meespelen van theatergezelschap ‘Het Prethuis’. Zo zal hij te zien zijn in ‘Weekendje Bouillon’, ‘De Quagheeurs’ en ‘Frank wordt Francine.’ En dat laatste wordt wel erg bijzonder.

“Ik zal daar een transgender moeten spelen. Ik moet ook langer in de make-upstoel zitten dan ik op het podium zal te zien zijn. Maar daarnaast doen ook nog andere bekende acteurs mee zoals Leen Dendievel, Danni Heylen, Lennart Lemmens en Jeroen Maes”, vertelt hij aan Tv Familie.

Dat worden dus behoorlijk intensieve maanden voor Peter want overdag wordt hij gewoon op de set verwacht van ‘Familie’. “Maar als je op je tanden bijt, doorspartel je die vermoeidheid wel. Wanneer er een periode met veel avond-en weekendwerk in aantocht is, lacht mijn vrouw Tine dat ‘ze weer een maand weduwe zal zijn’”, lacht Peter.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today