In de aanloop naar Pasen op zondag 1 april, tovert Sandra Bekkari deze week de leukste gerechten op tafel met op vrijdag de leukste ideetjes voor een geslaagde paasbrunch!
Op maandag fleuren kleurrijke lenterolletjes het begin van de week op. Sandra maakt twee versies: eentje met kip en mango en eentje met scampi’s en Oosterse groenten. Voor wie verzot is op ‘dippen’, voorziet Sandra ook een pittige, zoete dipsaus. “Opgelet: verslavend!”, lacht ze.
Dinsdagavond wordt het watertanden met een maaltijdsalade met versgebakken platbrood op basis van yoghurt en mediterrane kruiden.
“Door jong én oud gesmaakt”, verzekert Sandra op woensdag als ze een bessenmilshake en speelse fruitdonuts maakt.
Een aperitiefje op donderdag om uit te kijken naar het lange paasweekend: Sandra geeft tips voor healthy fingerfood. Voor haar hoofdgerecht gaat ze de Spaanse toer op met kalfssteak en patatas bravas van zoete aardappel.
Een brunch gepland op Pasen? Sandra geeft op vrijdag twee smakelijke ideetjes: frisse limoenmuffins met lemon curd en vrolijk gekleurde eieren.
Open Keuken, elke werkdag om 18u bij VTM.