10 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 november 2021
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 november 2021

Hier is Jill Peeters dol op: ‘Het water komt me in de mond’

Foto: VRT

Het is een keuze die je maakt om veganistisch te gaan leven. Voor de ene onmogelijk, voor de andere een goede gewoonte. Ook gewezen VTM weervrouw Jill Peeters maakte de keuze om veganist te worden. Maar niet iedereen in haar gezin volgt haar hierin.

“Mijn man en drie dochters vinden het lekker, maar twee dochters willen toch graag nog eens vlees, vis of een eitje, en dan maak ik dat ook klaar. Maar zelf mis ik dat niet.” Jill is blij dat er steeds meer restaurant ook veganistische opties aanbieden. Al is er één iets dat Peeters soms eens mist. “Oesters! Tot mijn man en ik onlangs in Arnhem het lekkerste restaurant ooit ontdekten. Vegan. Ze serveerden ‘oesters’, gemaakt met oesterzwammen en gereserveerd in een oesterschelp. Het klinkt maf, maar het water komt me weer in de mond. Overheerlijk”, klinkt Jill verlekkerd in De Morgen.

Jill Peeters is al eventjes niet meer op ons scherm te zien geweest, maar daar komt binnenkort verandering in. Momenteel werkt ze bij VRT aan een nieuwe reeks voor Canvas, over het klimaat: ‘Wat houdt ons tegen’. De reeks zal binnenkort te zien zijn.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today