13 °C Antwerpen, BE
maandag 25 oktober 2021
13 °C Antwerpen, BE
maandag 25 oktober 2021

Willy Sommers doet eerlijke bekentenis: “daar heb ik het heel moeilijk mee gehad”

Willy Sommers
Foto: VRT

Willy Sommers staat al vijftig jaar op de planken. Dat betekent dat de man al meer dan vijftig jaar de mensen en vooral zijn fans blij maakt met de mooiste, maar ook vrolijkste nummers. En de ambitie om zijn carrière nog verder uit te bouwen is er ook nog steeds.

“Met corona hebben we een verschrikkelijke periode achter de rug. Ineens zat ik thuis op zaterdagavond in de zetel naar een film te kijken. Ik werd daar ambetant van, iedere keer als het weekend eraan kwam. Dan keek ik in mijn agenda en zag daar al die geannuleerde optredens staan. Dan dacht ik vaak: ‘Normaal zou ik vanavond daar staan en morgen daar en daar’. Dat was echt confronterend en ik had het daar heel moeilijk mee.

Ondanks dat het voor Willy moeilijke maanden waren, bleef de man goedgezind. “Ik ben nooit slechtgezind. Ik sta ’s morgens altijd blij op. Dan ga ik de dieren vers water geven en een dikke knuffel. Zomer en winter, welk weer het ook is.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today