15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Hieraan gaat Sam Gooris kapot 

Foto: VTM

Zangcoach Peter De Smet, die met veel goede zangers werkt, beweert dat Sam Gooris veel beter kan zingen dan dat hij zelf denkt.  

Maar voor Sam is het allemaal niet zo belangrijk want hij amuseert zich en dat is het voornaamste. En daar wringt het schoentje want Kelly beweert dat Sam zijn mooiste tegelijk ook zijn slechtste kant is.  

“Hij relativeert zichzelf, maar hij relativeert zichzelf ook kapot”, vertelt Kelly aan Het Laatste Nieuws. Sam ontkent dit echter niet. Hij vindt dat men in het leven alles met een korreltje zout moet nemen.  

“En altijd maar méér willen, moet ge ook niet doen. Content zijn met wat ge gekregen hebt, en niet altijd maar naar ’t succes van een ander kijken. Ik misgun niemand iets”, vertelt Sam aan Het Laatste Nieuws. 

Zelf vindt hij personen zoals Jeroen Meus, Sergio, James Cooke, Gert Verhulst, Luk Alloo, Jens Dendoncker,… nog echte volksmensen die helemaal zichzelf blijven op tv. “Die gedragen zich niet anders voor de camera dan erachter”, aldus Sam. En hij zelf mag gerust ook bij dit lijstje toegevoegd worden want niemand die zo zichzelf blijft als Sam Gooris.  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today