18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Lauren Müller deed ongelofelijke vondst!

Foto: VRT

Tijdens haar zwerfvuilrondes ontdekt Lauren heel wat spullen die mensen bewust of onbewust in de natuur achter laten.

“Tijdens corona vonden we bijvoorbeeld heel veel mondmaskers. Die dingen ben je zo kwijt als je ze in je jaszak probeert te stoppen tijdens het fietsen”, vertelt Lauren aan Primo.

Af en toe doet ze ook een vreemde of lugubere vondst. “Helemaal in het begin dat ik dit deed, vond ik eens een trui vol menselijke uitwerpselen”, vertelt Lauren eerlijk.

“Ik had toen nog geen grijpstok. De kapstok stak er zelfs nog in. Een trui vol met kaka! ‘Wat kan het verhaal hierachter zijn’, dacht ik meteen. Iemand die dringend zijn behoefte moest doen? Ja, maar die kapstok in die trui? Een marktkramer die een ongelukje heeft gehad?”, Lauren was er blijkbaar meteen door geïntrigeerd.

Een andere keer vond ik in de gracht een beha, broek en zakdoek. Ik vond dat heel raar. Ik heb dat direct gemeld. Omdat ik graag naar true crime-podcasts luister, dacht ik meteen aan één of andere misdaad, maar ik heb er achteraf niks meer van gehoord”, aldus Lauren in Primo. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today