18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Julie Van den Steen: “Hij weet de juiste dingen te zeggen”

Julie Van den Steen
Foto: DPG Media

Je hebt hem misschien al gehoord, de nieuwe podcast van Julie Van den Steen waarin ze met andere mama’s praat over het verliezen van een kindje bij een miskraam. Zelfs is ze zo iemand en wil ze met haar podcast andere mama’s graag steunen.

Wie ook in de podcast te horen is, is Julies goede vriend Jens Dendoncker. Hij heeft haar geholpen bij het maken van de podcast.

“Ik ben geen interviewer in de podcast. Ik breng het verhaal zo authentiek mogelijk. Elke aflevering kon ik gezegd hebben: praat met je omgeving. Of ik kon het gewoon doen. Dat is de enige manier om mensen te laten inzien dat praten werkt. Wat je hoort, is hoe het gesprek echt zou plaatsvinden. Jens is mijn beste vriend, die ongelooflijk veel aan introspectie doet. Hij zegt de juiste dingen”, zegt Julie in Het Laatste Nieuws.

Maar ook uit de muziek haalde Julie heel veel steun. Zo haalde ze veel troost en kracht uit het nummer ‘Something To lose’ van Milo Meskens. “Toen ik het voor het eerst hoorde, begon ik zo hard te huilen. Ik kon het een tijd niet meer aanhoren omdat het me zo raakte.”

Speciaal voor de podcast luisterde Julie opnieuw en opnieuw kwam alles eruit. “Ik merkte dat ik me eventjes te lang had sterk gehouden. Het deed me beseffen dat mijn verdriet toelaten, nodig is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today