22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Hilde De Baerdemaeker schittert als Sandy Dee in ‘De Soundmixshow’

De-Soundmixshow - Hilde De Baerdemaeker
© Uitgezonderd.

Het productiehuis Uitgezonderd. en regisseur Sven De Ridder mochten vrijdagavond pers en genodigden welkom heten op de première van de theaterparodie De Soundmixshow.

Heel wat bekende gezichten kwamen acteurs Hilde Debaerdemaeker, Peter Van Asbroeck en Peter Van de Velde aanmoedigen. Het was vooral uitkijken naar Bart Kaëll die de rol van zichzelf als toenmalige Soundmixpresentator kreeg toegewezen.

Natuurlijk werd deze deurenkomedie doorspekt met heerlijke immitaties en muzikale hits. Uitgezonderd. staat al jaren bekend voor het op de planken brengen van succesvolle televisieformats. De Soundmixshow is te zien tot en met 4 februari in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Bart Kaell’s Soundmixshow als huwelijkstherapie?!

De Soundmixshow
© Uitgezonderd.

De relatie van het kinderloze koppel Philip en Valerie zit na 10 jaar in het slop.
Rokkenjager Philip heft iets te veel oog voor zijn vrouwelijke collega’s. Flapuit Valerie laat zich dan weer volledig gaan in haar koopverslaving die ze deelt met haar ‘gay best friend’ Jack. Als alle plannen om de brokken tussen Philip en Valerie te lijmen hopeloos mislukken, rest er nog één strohalm: zich inschrijven voor Valerie’s lievelingsprogramma: de Soundmixshow.

Praktisch

  • Waar: Rode Zaal Fakkeltheater, Hoogstraat 10, 2000 Antwerpen
  • Wanneer: vanaf 11 januari tot en met 4 februari 2018
  • Tickets en info: 070 246 036 of www.uitgezonderd.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today