1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Het vloeit tranen in Familie!

familie
© Medialaan/VTM

Wie vanavond naar de aflevering van Familie op VTM heeft gekeken, kon er niet omheen: er vloeiden heel wat tranen bij het vertrek van Leen Van den Bossche. 

Het zat er al een tijdje aan te komen.  Cathérine Kools had al een tijd geleden beslist om de reeks te verlaten en vanavond vond het afscheid plaats van Leen en haar gezin.  Na haar schorsing besliste Leen om de draad van haar leven weer op te pikken.  Niet in Vlaanderen maar wel in het buitenland en dus wuifden de drie met waterige ogen de familie en de kijkers uit!

Ook Viv neemt afscheid!

Wie dacht dat het afscheid van Leen het enige was dat er zat aan te komen, had het mis.  Ook Viv, gespeeld door Ini Massez, nam (niet geheel onverwacht) afscheid van de kijkers.  Ze is het beu dat haar liefde voor Benny onbeantwoord blijft en beslist daarom om te verhuizen naar andere oorden. Of Viv echt voorgoed uit de reeks verdwijnt, wordt in de aflevering van maandag wellicht duidelijk!

Ook Véronique en Amélie zorgden vanavond voor de nodige portie tranen.  Hoewel ze in het verleden elkaars bloed wel konden drinken, lijkt de vete tussen de twee halfzussen voorbij.  Verteerd door verdriet, groeiden de twee vanavond naar elkaar toe!

Wie nog wat zakdoeken over had, kon zich opmaken voor de volgende aanval op de traankanalen: Mieke en Niko zorgden onverwacht voor een emo-moment toen ze beslisten om Lieselotje te adopteren.

Kijkers van Familie kunnen nu al uitkijken naar de aflevering van maandag want ook die belooft weer de moeite te worden!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today