6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Hilde De Baerdemaeker neemt gas terug dankzij haar boek ‘Nog 9 minuten’

Foto: DPG Media

Sinds 21 september ligt ‘ Nog 9 minuten’ in de boekhandel. Een boek geschreven door Hilde De Baerdemaeker, Jutta Borms en Evi Hanssen. Voordien had het trio al een podcast over mediteren, sinds kort hebben ze daar nu ook een boek rond geschreven. “Door de positieve reacties hebben we nog meer zin gekregen om het uit te bouwen. Wij drieën die het fijn vonden om samen te mediteren, en die ons afvroegen of we dat niet konden opentrekken naar meer mensen, daaruit is ‘Nog 9 minuten’ ontstaan. En kijk: aan de cijfers en de vele reacties te zien, zijn er duizenden mensen aan het mediteren geslagen’, vertelt een tevreden Hilde over het boek in Het Nieuwsblad.

Zelf hebben de dames ook heel wat tips kunnen halen uit het boek dat ze geschreven hebben. “Ik heb het soms ook veel te druk en ben het aan mezelf verplicht om af en toe wat gas terug te nemen. Mediteren is dan mijn reset- of rusttankmomentje. “

Die zen-momentjes heeft Hilde nodig. Met een druk werkschema en 4 kinderen in huis moet Hilde er voor zorgen dat ze er niet onder doorgaat. Iets wat de kinderen des huizes allemaal prima vinden. En zelf kunnen ze zich ook wel vinden in de interesse van hun moeder. “Als ik hen in bed stop, dan vragen ze mij zelf: wil je nog even je handjes leggen, mama? Dat zijn maar kleine momentjes in de dag. Voor de rest ben ik de meest down-to-earth madam die er is, en doe ik niet liever dan met de hond wat balletjes te gooien in het bos”, aldus Hilde.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today