27 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
27 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Klaasje: “Daarom zit ik niet in K2 zoekt K3”

Foto: VTM

Momenteel zijn we in Vlaanderen al gestart met de zoektocht naar het nieuwe K3’tje. In Nederland starten ze binnenkort. Maar de grote finale die zal in Vlaanderen en Nederland op hetzelfde moment worden uitgezonden. Tijdens de verschillende audities hebben we al heel wat kandidaten de revue zien passeren. Enkele kandidaten lijken perfect bij Hanne en Marthe te passen, over anderen zijn er dan weer twijfels.

Ook Hanne en Marthe zijn heel selectief in hun keuze. “We hebben geen zin om over een jaar al een nieuwe zoektocht te starten. Daarom werd er in de eerste aflevering niemand opgepikt. De lat ligt heel hoog”, zeggen de K3’tjes in Dag Allemaal.

Ondertussen telt Klaasje af naar de laatste show die ze met K3 zal doen op 31 oktober. ”Het is ook bevrijdend om dingen alleen te doen”, zegt Klaasje. Maar Klaasje is niet te zien bij de zoektocht van haar opvolgster. “Dat is een bewuste keuze van Studio 100. Het is ook logisch dat ik niet mee beslis. Maar ik volg alles mee achter de schermen en voel me betrokken. Ik vind het belangrijk dat mijn opvolger de job met volle overtuiging gaat doen. Dus ik zal op een bepaald moment wel tips geven en vragen beantwoorden.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today