21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Hoe goed kent Evi Hanssen haar Hollandse collega’s?

Holland België
© Medialaan/VTM

Op woensdag 30 januari clashen de Belgen nog één keer met de Hollanders in de laatste Holland-België. Het zijn ras-Antwerpenaar Sven De Ridder en Evi Hanssen die ons land naar een overwinning moeten loodsen.

Vooral Evi zou volgens captain Louis Talpe weleens hét geheime wapen van zijn team kunnen zijn. Evi presenteert immers ook verschillende tv-programma’s bij onze Noorderburen en kent volgens Louis alles over hun gewoontes. Maar hoe goed kent ze haar Nederlandse collega’s écht?

Dat er een groot verschil is tussen Hollanders en Vlamingen, is volgens Evi overduidelijk. “Het verschil is enorm”, klinkt het. “Het enige waarin we overeenkomen is de taal. Voor de rest hebben we een totaal andere cultuur. En in Nederland presenteer ik gewoon een beetje luider (lacht).” Evi en Sven nemen het op tegen actrice Georgina Verbaan – die aan de zijde van Kürt Rogiers speelde in Costa! – en cabaretier Najib Amhali.

De teams zingen in de laatste Holland-België mee met K3 en Nielson en komen alles te weten over dé Nederlandse lekkernij bij uitstek: kaas. Voor Evi staat er nog een extra specialiteit op het menu: dropsoep. En kunnen de teams iets opmaken uit het Mokums van rapper Lange Frans en het sappige Brusselse dialect van chef-kok Albert Verdeyen?

Holland-België, woensdag 30 januari 2019 om 21u20 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today