15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Hoe slaagden Luc Appermont en Bart Kaell in hun liefde zo lang geheim te houden?

Luc Appermont - Bart Kaell
Foto: Christof Desmedt

Vanavond is het de laatste aflevering van Van algemeen nut. Steven Van Herreweghe ontvangt onder meer Luc Appermont. Een persoonlijke vriend en de ideale gast om het eerste seizoen af te sluiten, en de kijkers al warm te maken voor een tweede seizoen van Van algemeen nut.  

In de laatste aflevering van Van algemeen nut ontvangt Steven Van Herreweghe een icoon van de Vlaamse televisie. Luc Appermont presenteerde talloze programma’s voor de openbare en commerciële omroep en hij is de man van Bart Kaëll. Steven is zeer blij met zijn komst: “Ik ben zeer vereerd want we sluiten in schoonheid af. Luc is een persoonlijke vriend van mij, die over iets heel persoonlijks komt vertellen. Heel straf hoe hij met kwetsbaarheid en vooral veel humor terugblikt op zijn tv-passages met Bart voor de outing.”

Luc Appermont is al sinds 1979 samen met Bart Kaëll. Maar voor het grote publiek zijn ze dat pas sinds 2010. De relatie was misschien geen geheim voor hun goede vrienden en familie, maar voor het grote publiek was het dat wel. Bart en Luc waren vaak te zien in hetzelfde programma. Bart als gast en Luc als presentator. Steven heeft al die fragmenten in het archief uitgezocht en herbekeken en heeft iets merkwaardigs ontdekt.

Van Algemeen Nut, vanavond om 20u30 bij Eén.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today