15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Hugo Sigal blijft alleen achter: “Hij is een gebroken man”

Nicole en Hugo
Foto: PhotoNews

Het is ondertussen al bijna een maand geleden dat Nicole Josy overleed. Ze liet haar man Hugo Sigal achter en hij lijkt zijn draai maar niet te vinden zonder Nicole aan zijn zijde.

Hugo’s beste vrienden Christel en Didier maken zich dan ook ernstig zorgen over hun vriend. Hugo is nog niet klaar om de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan.

Christel heeft een eigen Nicole & Hugo-museum, een plek waar Hugo vaak vertoeft. “Hij komt hier geregeld en dan huilt hij. Verschrikkelijk, hij is een gebroken man”, klinkt het in Dag Allemaal.

Christel en Didier waren erbij, op de laatste avond van Nicole. De twee koppels waren samen gaan eten en hadden een heel gezellige avond.

“Maar ze was niet meer zoals vroeger. We wisten al een paar jaar dat ze alzheimer had. Ze sprak niet meer in volle zinnen. Ze sprak er soms over. Dan zei ze: ‘Wanneer gaat die alzheimer eens stoppen?’ Toen ik meeging naar Theater Elckerlyc waar Hugo speelde in ‘Het spook van de operette’, hield ik Nicole gezelschap. Om de vijf minuten vroeg ze: ‘Waar is mijn sacoche’.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today