9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Hugo Sigal: “Dat zou Nicole nooit gewild hebben”

Foto: Fonny Gijsels

Fans van Hugo Sigal kunnen de komende weken hun hart ophalen met de nieuwe afleveringen van ‘#LikeMe’. Daarin speelt hij nog altijd de rol van directeur Karel Wolfs en krijgt hij in het 4de seizoen zelfs een belangrijke rol.

Wat er precies met zijn personage gaat gebeuren, daarover wil niemand veel kwijt, maar Thomas Van Goethem kon wel al verklappen dat het heel dicht bij Hugo zijn eigen leven zal aanleunen. Wie de eerste aflevering heeft gezin, weet dat Tintine, gespeeld door Janine Bischops, tekenen van beginnende dementie vertoont.

Maar jammer genoeg is dit het laatste seizoen van ‘#LikeMe’ en is het dus ook afgelopen voor Hugo. Andere plannen heeft hij nog niet op de planning staan.

“Ik heb nog tijd nodig. Maar ik sta wel open voor nieuwe dingen. Ik ga me niet opsluiten, dat zou Colleke nooit gewild hebben, en dat wil ik zelf ook niet. Maar ik moet deze harde en zware periode eerst door. Ik heb al veel traantjes gelaten en er gaan er nog vele komen, weet ik”, zegt Hugo in Dag Allemaal.

Wie tijdens de ‘#LikeMe’-fandagen in Kinepolis erbij was, heeft ook meteen gezien hoe dol de cast van #LikeMe is op Hugo. “Ik voel me ook geen 75, tussen die jeugd voel ik mij gewoon… een toffe directeur die met hen meeleeft, streng af en toe. Maar ik ben één van de groep, daar ben ik heel blij mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today