13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Moet Michel Van den Brande binnenkort de gevangenis in?

Michel Van den Brande
Foto: DPG Media

Je kan het zo zot niet meer bedenken of je moet ervoor naar het politiebureau. Althans, dat is wat Michel Van den Brande toch vindt. Hij wordt door de politie van Blankenberge verdacht van het doden van een zeemeeuw, een bedreigde diersoort.

Zeemeeuwen zijn een echte plaag in Blankenberge en Michel heeft er alleen maar negatieve ervaringen mee. In ‘The Sky Is The Limit’ was eerder al te zien hoe hij de dieren verjoeg met een luchtdrukpistool en dat zou nu fataal zijn geworden voor zo’n meeuw.

“Er is ook geen bewijs dat ik die meeuw gedood heb. Echt, geloof het of niet, de zaak zit nu bij het parket. Zij gaan het onderzoeken. Onvoorstelbaar, toch? En als ik schuldig word bevonden, hangt mij een gevangenisstraf boven het hoofd”, zucht Michel in Dag Allemaal.

Al lijkt Michel er ook gerust op dat het niet zover zal komen. Hij vermoed dat het tot een minnelijke schikking zal komen van 250 euro.

“Ik zal dat dan wel betalen om van dat gezever af te zijn. Ge denkt toch niet dat ik in den bak ga gaan zitten voor die smerige beesten. Waar gaat dat toch naartoe in dit land?”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today