8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Hugo Sigal in rouw: “Nicole is overleden…”

Hugo Sigal in rouw: “Nicole is overleden…”

Nicole en Hugo
Foto: PhotoNews

Nicole Josy is donderdag op 76-jarige leeftijd overleden. De zangeres die we allemaal kennen van Nicole en Hugo worstelde al langer met haar gezondheid. Hugo Sigal is in diepe rouw…

Het nieuws van Nicoles overlijden werd volgens Het Laatste Nieuws bevestigd door haar manager aan VTM Nieuws.

In november vorig jaar werd bij Nicole Josy Alzheimer vastgesteld. Hugo week net zoals vroeger geen moment van haar zijde. Het koppel probeerde te genieten van de tijd die hen samen restte…

“Maar das normaal. We genieten van elk moment en doen nog hetzelfde als voorheen. Zoals samen op vakantie gaan naar Saint-Tropez. We trekken naar hetzelfde hotel waar we al jaren logeren. Het enige wat er deze keer anders zal zijn, is dat ik de volledige autorit achter het stuur zal zitten. Nicole zit het niet zitten om af te wisselen”, klonk het eerder dit jaar bij Hugo in Dag Allemaal.

In een pakkend nawoord van hun boek, schreef Hugo een aangrijpende boodschap: ‘Mijn hart weent want ondertussen is duidelijk geworden dat de herinneringen in het hoofd van Nicole voor altijd vager zullen worden.”

Hugo Sigal besefte dat de gezondheidstoestand van Nicole alleen maar zou verslechteren. Nicole overleed op donderdag 3 november 2022 en onze gedachten gaan uit naar Hugo en alle naasten van het iconische koppel.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today