18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Maakster docureeks André Hazes: “We waren er op dat moment bij”

Foto: VTM

Het is de laatste jaren stevig fout gelopen met André Hazes. Hij had zijn leven niet langer op de rails en in zijn relatie met Monique Westenberg wou het allemaal niet zo goed lukken. Maar ook bij Sarah van Soelen vond hij het geluk uiteindelijk niet.

In ‘André Hazes: Crossroads’ neemt Cheeru Mampaey de kijkers twee jaar lang mee in het leven van de zanger. Ze volgde hem op ieder moment van zijn leven, de voorbije twee jaar. En daar geeft Hazes tijdens de documentaire nu zelf duiding bij.

“Hij schaamt zich heel erg bij de beelden. Daarom dat hij er zelf duiding bij wou geven. Maar André is enorm gegroeid op die twee jaar tijd. Natuurlijk komt het hard binnen als je geconfronteerd wordt met die oude versie van jezelf, die elke keer opnieuw een glas te veel op heeft…”, zegt Cheeru in Dag Allemaal.

Het wordt een docureeks met niet alleen de mooie momenten in zijn leven, maar ook de momenten waarop André volledig ontspoord zitten in de reeks verwerkt.

“Onze vertrouwensband was na verloop van tijd zo gegroeid, dat hij zich nog amper bewust was van de camera’s. En dus waren we erbij op z’n zwakste momenten. Ook op momenten dat hij te ver ging in wat hij toen ‘fun’ zou genoemd hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today