13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Idool-finalist praat over Natalia: “ze is verfijnder geworden”

Peter De Smedt

Wim Soutaer mocht naast Peter Evrard en Natalia op het podium staan van Idool. Ook voor Wim Soutaer lag er een platencontract klaar en de zanger wist in het Nederlands een mooie carrière uit te bouwen. In TV Familie blikt de 46-jarige zanger terug op dat eerste seizoen van Idool.

“Ik had toen al door dat Natalia over serieus wat talent beschikt”, trapt Wim Soutaer een open deur in. “Ze werd al snel tot favoriet gebombardeerd,” herinnert de zanger zich. Maar dat ze zoveel jaren later in uitverkochte Sportpaleizen zou staan? “Dat had ik nooit kunnen vermoeden”, geeft Wim Soutaer grif toe in TV Familie.

“Ze hééft het waargemaakt he”, verwijst Wim Soutaer ook naar haar samenwerkingen met Anastacia, The Pointer Sisters en Shaggy. “Toch blijft Natalia stevig met beide voeten op de grond. Ze staat altijd klaar voor een fijne babbel”, onthult Wim Soutaer.

Wim Soutaer stelt trouwens vast dat het moederschap Natalia iets genuanceerd heeft gemaakt. “Natalia kan héél rechtuit en hard zijn”, geeft Wim Soutaer toe. Maar sinds ze mama werd van Bobbi-Loua klinkt ze toch ‘net iets verfijnder’, lacht Wim Soutaer in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today