12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Voormalig Familie-acteur: “ik kreeg heel wat verwijten te slikken”

Govert Deploige zien we tegenwoordig aan het werk als ‘John’ in de nieuwe telenovelle Lisa. John wordt de love interest van Lisa’s moeder Suzanne, gespeeld door Hilde De Baerdemaeker.

“Hilde is een toffe. En een zalige actrice. We kennen elkaar al van toen we aan het conservatorium studeerden”, vertelt de 47-jarige acteur in TV Familie.

Govert Deploige blikt in het weekblad ook nog eens terug op zijn laatste passage in Familie waarin hij enkele maanden Roel Vanderstukken verving in zijn rol van Benny Coppens. Toen Roel een zware hartoperatie onderging kwam Govert hem vervangen. En dat werd niet altijd op gejuich onthaald door de kijkers.

“Ik voel me nog altijd verbonden met de Familie-ploeg”, klinkt het warm bij de acteur in TV Familie. “Ook al reageerde het publiek niet onverdeeld positief op mijn komst.”

Vooral in het begin kreeg de acteur heel wat verwijten en beledigingen over zich heen. “Zelfs over mijn uiterlijk”, aldus Deploige. “Ik kan doorgaans tegen een stootje, maar sommige opmerkingen kwamen toch wel binnen.”

Gelukkige verstomde de kritiek snel en kwamen er al snel ook positieve commentaren. Zo was er één fan die zich afvroeg of “die vervanger van Benny niet kon blijven en zijn broer worden in het verhaal”, lacht Govert Deploige in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today