15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

In volle corona-tijd komt Kelsey Adams met nieuwe plaat op de markt

Dance Dance Dance is een nummer met een sprookjesachtig verhaal dat ons wat laat wegdromen en misschien mag dat wel eens in deze tijden. Het werd opgenomen op het ogenblik dat de corona-crisis net op gang kwam en we vroegen ons dan ook af of dit wel het goede moment was om de plaat uit te brengen, maar misschien hebben mensen net nu behoefte om even te ontsnappen uit de realiteit.

‘Ik heb het nummer ingezongen  op het moment dat dit nog allemaal kon, maar voelde wel – net als iedereen – dat er iets op ons af kwam. Ik kon me hier dan ook volledig in uiten als artiest. Het brengt me tot de essentie van het muzikale. Het laat me inzien dat het de kleine dingen zijn in het leven die ons gelukkig maken. Ik kan mijn stem laten zweven in deze muziek. Filip Martens en Eric De Clercq begrepen me volledig en gingen daarvoor ver in hun muzikale creativiteit, Eric schreef het nummer en Filip nam de productie voor zijn rekening’

‘Om eerlijk te zijn ik wil niet terug naar hoe het was, ik wil naar een bétere wereld.

Een wereld waarin het oké is om even de tijd te nemen. Een wereld waarin we niet constant het gevoel hebben dat we moeten presteren, dat we onszelf constant moeten overtreffen, dat we beter moeten zijn dan de ander. Want dat is exact waar het fout loopt. We denken op die manier teveel aan onszelf en te weinig aan de mensen rondom ons, de mensen die in ons hart zitten. We werken ons doorheen ons leven om aan de top te geraken, meestal zonder stil te staan bij de dingen die ons echt gelukkig maken. En dat is zonde. Laten we wat meer stilstaan na deze crisis om te genieten van alles dat Moeder Natuur ons heeft gegeven en van de mensen en dieren die we graag zien. Want dat is de essentie van ons leven.

Dus laat me jullie meevoeren naar een droomwereld, naar een wereld waar het leven eens begon… ‘ aldus Kelsey

Het nummer komt uit op het Pure Entertainment label.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today