12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

De Infiltrant: een oplichter door de flikken geflikt!

De Infiltrant
© Medialaan/VTM

De Infiltrant is een nieuwe 8-delige reeks van VTM en Eyeworks, en is vanaf 5 februari op maandag te volgen. De reeks is vrij geïnspireerd op waargebeurde feiten en drijft op drama, spanning, actie en een stevige portie humor.

Freddy Bernaerts is de eigenaar van een transportbedrijf met een illegale bijverdienste: met zijn vrachtwagens smokkelt hij drugs uit heel Europa. Directeur Marc Potvin van de Federale Politie is een flik met grote ambitie en een nog groter ego die erop gebrand is om Bernaerts te pakken. Potvin doet de kleine oplichter Danny Desmedt dan ook een voorstel: als hij Freddy’s handel mee kan helpen opdoeken, krijgt hij immuniteit.

Danny heeft er aanvankelijk geen zin in. Hij is dan wel een oplichter, maar geen rat. Zijn privésituatie laat hem echter weinig keuze: zijn rijke vriendin heeft ontdekt dat hij een strafblad heeft en heeft hem het huis uitgegooid. Danny is in één klap het dak boven zijn hoofd, zijn mooie wagen en zijn inkomen kwijt. Hij staat met zijn rug tegen de muur en aanvaardt het voorstel van Potvin.

De Infiltrant, maandag 5 februari 2018 om 21u45 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today