28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Eén gestart met opnames nieuwe fictiereeks ‘Secrets’

Secrets
© VRT/Eén

Secrets volgt een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Een dramatische gebeurtenis op hun skireis zet het leven van de laatstejaarsstudenten helemaal op zijn kop. Alles lijkt normaal, maar niks is gewoon. Op de rand van volwassenheid worden de jongeren geconfronteerd met zichzelf en met een voorval dat de rest van hun leven zal beïnvloeden.

Het THUIS-personage Emma Van Damme (rol van Elise Roels) is één van de laatstejaarsstudenten in de nieuwe reeks. Secrets brengt een volledig nieuw verhaal. Iets om te ontdekken, ook voor de niet-THUIS- kijkers.

Voor de regie tekent het jonge talent Sara van Oostrum en showrunner is gevestigde waarde Stef Wouters. Naast Elise Roels spelen onder meer Jonas Vermeulen, Elias Vandenbroucke, Annabet Ampofo en Lindsy Dias mee.

Secrets zal te bekijken zijn op de sociale media kanalen van Eén en op televisie. Met deze aanpak wil Eén iedereen de kans geven te genieten van de reeks waar en wanneer hij of zij wil. De opnamen van Secrets lopen van 29 januari tot 15 april 2018. Een uitzenddatum voor de reeks is er nog niet.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today