18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Twee koppels laten zich opnieuw blind trouwen!

Blind Getrouwd
© Medialaan/VTM

Trouwt de 29-jarige applicatie specialist Frie in de tweede aflevering van Blind Getrouwd op maandag 5 februari met Toon, de 30-jarige zelfstandige bankagent? Of is het Tim uit Hofstade, eveneens 30 en zelfstandig verzekeringsagent, die haar in het stadhuis staat op te wachten?

Ook Esther, de 31-jarige job bemiddelaar uit Mechelen kijkt reikhalzend uit naar haar trouwdag én de man die tot dat pakket behoort.

Toon weet het mooi te verwoorden: “Vandaag ga ik eindelijk trouwen met de persoon die al drie maanden geleden gevonden is voor mij, en ik wil nu éindelijk weten wie dat is.” Hij is de rust en kalmte zelve… tot hij in het stadhuis een uitspraak doet die nog even zal nazinderen bij de papa van zijn bruid in spe.

In de eerste aflevering maakte de kijker al kennis met Wendy en Damiano, die volgens de vijf experten wel eens een zeer goede match zouden kunnen vormen. Zeggen ook zij, net als Mike en Marjolein en Aljosja en Lieve, ‘’ja”? Damiano kan niet langer wachten: “Laat dit nu vooruitgaan, want ik zit in een situatie waar ik niet uit kan. Ik kan niet naar buiten lopen, ik kan niet langs de brandladder weg. Ik moet erdoor.” Wordt zijn geduld beloond? Of is er niet meteen een klik met Wendy?

Blind Getrouwd, maandag 5 februari 2018 om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today