13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 november 2021
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 november 2021

Ingeborg blikt terug op heftige periode: “dat heeft een enorme impact gehad op mij”

Ingeborg
Foto: DPG Media

Ooit was er een tijd waar Ingeborg Sergeant niet van het scherm was weg te denken. De jongsten zagen haar in ‘Schuif Af’ en ze charmeerde Vlaanderen met ‘Blind Date’. Na enkele succesvolle jaren werd het stiller rond Ingeborg en concentreerde ze zich op haar yogastudio. Maar Ingeborg is terug en ze zal binnenkort terug vaker op televisie te zien zijn.

Nadat ze enkele jaren geleden al eens zetelde in de jury van ‘Steracteur Sterartiest’, is ze vanaf 11 september te zien in de jury van ‘K2 zoekt K3’. Daarnaast is ze binnenkort ook te zien in ‘Het Huis’ bij Eric Goens. Hoe uitgelaten we Ingeborg ook kennen, zo ingetogen is ze soms. Dat heeft ze te danken aan de vele levenslessen die op haar pad zijn gekomen.

Ingeborg werd geboren na de dood van haar zusje die om het leven kwam door een verkeersongeval. “Ze heette Ingeborg en ik heb haar naam gekregen. Een moeilijke, maar ook wel schone erfenis die een enorme impact heeft gehad op mijn bestaan”, doet Ingeborg haar verhaal in Dag Allemaal.

Dankzij de zwangerschap hielp Ingeborg als ongeboren baby haar moeder bij het rouwproces. Maar ze is ook de oorzaak dat het rouwproces werd verstoord. “Vandaar mijn gespletenheid, ik balanceer tussen twee uitersten. Ik ben of heel stil of heel uitbundig, het is bij mij altijd dubbel’, aldus Ingeborg.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today