5 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021

Deze oude bekende zal Klaasje níet opvolgen bij K3: “afgesloten hoofdstuk”

K3
Foto: Studio 100

Klaasje Meijer en Lauren De Ruyck leerden elkaar kennen tijdens de audities van ‘K3 zoekt K3’. Klaasje werd een K3’tje, Lauren verloor in de finale van Marthe, maar sindsdien zijn de beste vriendinnen. In februari kondigde Klaasje haar afscheid bij K3 aan. Het ideale moment voor Lauren om nog eens haar kans te grijpen? “Nee, geen seconde. Ik ben dankbaar voor hoe het leven gelopen is. Voor mij is K3 een afgesloten hoofdstuk en ik ben er sterker uitgekomen. Ik ben afgestudeerd als klinisch psychologe en werk in een ambitieuze groepspraktijk. Ik heb me extra hard moeten bewijzen in de academische wereld en ben trots dat dat is gelukt”, vertelt Lauren aan Story.

Lauren zag al heel snel dat Klaasje meer in haar mars had dan alleen een K3’tje te zijn. “Klaasje was niet ongelukkig, maar ik weet ook dat ze veel meer kan dan enkel K3. Ze is heel leergierig en nieuwsgierig, en wil graag nieuwe dingen ontdekken en groeien als persoon. We hebben daar veel gesprekken over gehad, al heb ik haar daarbij niet in een bepaalde richting geduwd.”

Dat Klaasje K3 zal missen, daar bestaat geen twijfel over. “Elke afscheidsshow is best emotioneel. Zeker als je telkens opnieuw die wenende kinderen voor het podium ziet staan. Dan besef je nog maar eens hoeveel je voor hen hebt betekend”, aldus Klaasje.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today