7 °C Antwerpen, BE
maandag 29 november 2021
7 °C Antwerpen, BE
maandag 29 november 2021

Zo onhandig is Gert Verhulst

Pieter-Jan Vanstockstraeten - Photo News

De familie Verhulst, dat is niet alleen Gert Verhulst en zijn kinderen Marie en Viktor. Daarbij hoort ook Ellen Callebout, sinds 2019 officieel de vrouw van Gert. Ellen maakt al sinds 2007 deel uit van het gezin Verhulst. Tot voor kort bleef Ellen steeds op de achtergrond, maar het is dankzij ‘De Verhulstjes’ dat we haar beter leren kennen.

In ‘De Verhulstjes’ zien we Ellen als stuwende kracht van het gezin. Een vrouw die alles in goede banen leidt. Die de zorg voor Marie en Viktor mee op zich neemt en met een groot hart voor haar viervoeters Leo en Marcel. “Het gaat redelijk tot heel goed met ze. Gezien hun leeftijd en fysieke toestand toch”, vertelt Ellen over haar harige vrienden in Dag Allemaal. 

In tegenstelling tot wat Vlaanderen denkt, is de vakantie van de familie naar Saint-Tropez niet echt een volwaardige vakantie. “De mensen weten dat wellicht niet, maar ook in Saint-Tropez, blijft het werk van Gert gewoon doorlopen. En ik ben zijn linker-en rechterhand. Gert is niet heel bedreven in mailen, scannen, digitaal handtekenen en zo. Dat is mijn job”, lacht Ellen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today