22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Ingeborg: “Dat afscheid was elke keer zwaar” 

Ingeborg
Foto: DPG Media

Hoewel Ingeborg niet zo gek is van wedstrijden waarbij elke week een kandidaat moet afvallen, wilde ze toch heel graag deelnemen aan ‘Het Perfecte Plaatje’. Een van de kandidaten kende ze al heel goed en dat was Filip Peeters. 

“Dat was een blij weerzien. Filip en ik zaten samen op Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Ik studeerde kleinkunst, hij toneel en dus hadden we soms gemeenschappelijke uren. Onze persoonlijkheden waren toen al zeer complementair. Filip was een grote rebel terwijl ik een heel braaf meisje was”, blikt ze terug in Story. 

Ingeborg is iemand die met iedereen goed overeenkomt en een goeie band heeft. En iedereen is ook gewoon dol op Ingeborg. 

“Dat maakte het afscheid nemen elke week bijzonder zwaar, want je bouwt een band op. Bovendien hield ik er ook telkens rekening mee dat ik eruit zou liggen. Een beetje uit zelfbescherming, om niet teleurgesteld te zijn. Maar toen ik naar huis moest, heeft me dat toch wel meer geraakt dan ik op voorhand dacht. Ik wilde iedereen nog bedanken en zo, maar er was alleen maar plek voor ontroering.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today