22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Is de relatie van Marie Verhulst voorbij?

Marie Verhulst
Foto: Photo News

Tijdens het eerste seizoen van ‘De Verhulstjes’ kwam Jef, de vriend van Marie Verhulst regelmatig in beeld. Maar tijdens het laatste seizoen leek Jef een beetje op de achtergrond te zijn verdwenen. Wat was er aan de hand?

“Hij kwam minder voor in het laatste seizoen omdat hij terug volop aan het werk kon. Corona was voorbij, dus hij kon terug aan het werk. Ik vind die vragen en speculaties over onze relatie dan ook erg vermoeiend. Maar ik snap het wel. Je wordt een beetje publiek bezit als je reality maakt”, zegt ze in Dag Allemaal.

Marie probeert van dag tot dag te leven en laat alles gewoon op zich afkomen. Ze heeft geen haast om volgende stappen in haar leven te zetten zoals een huis kopen op kinderen krijgen.

Geen stress dus voor Marie om tijdig alle juiste stappen te maken. Zij staat losjes in het leven en dat vind ze meer dan prima.

Toen Marie op haar 17de afstudeerde was het even zoeken wat ze verder met haar leven zou doen. Verder studeren dat zag ze niet zitten. Terwijl ze op het punt stond om een sabbatjaar te nemen krijg ze een rol in ‘Ghost Rockers’. Een mooi avontuur dat ze 6 jaar zou kunnen doen. “Ineens was ik 24 en vroegen ze of ik het baasje van Samson wou worden… mijn leven is dus altijd heel smooth gegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today